collage_object

Årstidsfester

Flera gånger om året bjuder vi hela familjen på någon av våra Årstidsfester som är små höjdpunkter under hela året på vår lekskola. Barnen har då förberett t.ex. med sånger, en gestaltad saga, pyssel och annat fint. Skördefest, Lyktfest, Adventsträdgård, Lucia, Julfest, Solfest, Påskfest, Vårfest och Sommarfest. Vissa fester är endast för barnen.29/9 Mikaelifest  
Vi gör färgglada vimplar som vi tar med oss ut på ängarna där vi, med sånger och ramsor, bekämpar det onda. Barnen får också uppleva bordspelsagan om Riddar Göran, Prinsessan och draken där det goda än en gång segrar över det onda. Modets fest som inspirerar barnen vidare i sina lekar.

20/10  Skördefest
Ta gärna med er grönsaker till årstidborden och vår skördesoppa. Vi bakar skördebröd och lagar soppa på årets skörd. I år äter vi den till lunchen tillsammans med barnen. Därefter dansar vi alla våra skördedanser på ängen och avslutar med äppelkaka.

12/11 Lyktfest på lekskolan Vi återkommer med information om hur vi gör i år.27/11 Adventspiral kl. 17 för de barn som är födda 2017 och 2016 

17/12 Terminsavslutning med julfest för barnen

Vårterminen 2022
 
/2 Solfest för barnen på lekskolan

/3 Påskfest för barnen på lekskolan 

/6 Lekskolans sommarfest. Tänk på denna tid om ni behöver ta ledigt från ert arbete. Föräldrar förbereder från kl. 10. Festen börjar kl. 12.
Vi vill påminna om att denna fest är en överraskning för barnen, så håll den hemlig.